Selamat Hari Raya

Hehe, saje nak posting awal coz bkan ada orang baca pn blog ni. Di sini saya dan keluarga ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri minal aidil wal faidzin. Segala khilaf pada empunya diri ini diharap dapat dimaafkan kepada sesiapa yang merasakan dirinya disakiti oleh diri ini. Mintak maap dari hujung rambut hinggalah ke hujung kuku kaki….keh keh keh. Mak, ayah, budak2 sekolah lama dari SMK Beluran Bestari, Sm. St. Mary’s Sandakan, dak2 Matrik Labuan 2010/2011 especially bkas roommate, jiran sebelah, class H3T25, housemate apartment bestari jaya, budak2 klas degree biotech sem 1 2011/2012 and of coz smua budak2 unisel yang mengenali diri tak lupa juga kucing comel bawah blok c2, kucing gemuk dpan masjid kuala selangor, arwah Pride Rock yang lari dari rumah 11 tahun lalu, mak cik kantin SK Pekan Beluran, Family aku di Sabah and semenanjung, anak2 nakan aku, abang jual air kat blok c1, pemangku VC Unisel dan jugak para pensyarah Unisel, KML, cikgu sekolah aku dulu, (berapa banyak lagi daa….)…..dan juga awekz2 yang aku pernah ada crush dulu (I still had crush on one….yg nak jdi cikgu 2…apakan daya…xde jodoh kot?)….serta juga PM Malaysia, Sultan2 Malaysia dan family, segala kesulitan amatlah dikesali.

Berkhidmat untuk negara,

D. F. Juanis

(Pengurusi Majlis Merapu United Malaysia)

P/s: Zakat dah bayar, puasa dah habis, raya hanya sehari bukan sebulan. Rajin2 lah puasa 6 pada yang mampu.

Senyum sokmo….sia tia mau ada sedih2 lagi raya ni. Okeh, kami ciao dulu lah…nak lena sat, dah penat ni dok tengok orang buat ketupat daun palas…(huk eleh…tengok jer…)

About Dark Fent

............( The lines itself is enough right, no one bothers to know anyway) That is an enigma......

Posted on August 29, 2011, in Something to talk about.... Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: