The Hell’s with Unisel WiFi

Ehem…aku tak nak cakap banyak la pasal Unisel coz aku memang sayang Unisel tpi yang bengongnya satu jer….Unisel WiFi. Then korang akan tanya aku, “Psal ngan WiFi, laju jer?”. You might say that but did you realize laju tyme korang tengok apa? Facebook je kan. Bandwith sampai 130 mbps tpi yang dapatnya sekitar 20kb jer pada hari biasa (hari kuliah). Even on weekend the most that you can get is 100kb. Compared ngan sebulan lepas where hari biasa skitar 100kb and 1mb during non busy hours. I lol’d at that you know. Jauh beza tu brader. IP smua kongsi dalam Unisel WiFi. Admin ckap Unisel WiFi block laki….tpi takkan 1 jer server untuk blok laki. I see that gurlz pnyer asrama had a lot of streamyx hotspot so why at the men’s hostel they can’t do the same? Bcoz when shared by a lot of people the bandwith would be high and sorang akan dapat lbih kurang 15mb (pc lama) and 26mb (pc baru) instead of full duplex (130mb). Unisel WiFi coverage smpai kafe so of coz lambakan orang kat cafe causes the internet speed to decrease drastically. From what I know is that Unisel WiFi server use nginx instead of lighttpd so I’ll leave that up to the IT pro’s out there. Aku tak kesah ban porn websites coz aku lagi suka camtu, xdelah housemate duduk kat corner dalam glap tngok blue. Tpi yg x puas hati dia block youtube and file sharing website. Dia block gak Livescore (yg xde kena mengena) dan jgak Online games. Weh, ktorang byar kot WiFi tu. Bgi svice tahap cipan btol. N then dengan bangganya para admin unisel bagitau mereka tlah berjaya hack PC students. Macam ni boleh saman ni, about ratus ribu cam2 aku bleh install streamyx server VIP kat Unisel ni……dan masalah demi masalah mula membelenggu Unisel dan menjadikannya lebih feymes. D.F.J raging out!

Ahaks, joke for my Matrix lecturer. Jangan marah ye....

 

About Dark Fent

............( The lines itself is enough right, no one bothers to know anyway) That is an enigma......

Posted on August 26, 2011, in Enigmatic Truth, Something to talk about... and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: