Mengutux….lagi…

Bulan posa dah nak dekat…so aku nak mengutux lagi ar…..lpas ni konfem aku tak buat lagi (iye ke?? Manusia memang x leh caya sangat)

Post ini didatangkan dalam dwibahasa, please kindly refer to your previous knowledge if your English sucks, or get a dictionary on your table right now (seriously, that’s lame ass)

Camner kawan2 aku yang nak sambung masuk IPT skang nih? Hampeh, apa pun tak jadi….cam buduh jak…(hehe tkluar ckit Sabahan ek…)

From my thorough surveys on my friends IPT courses….all that I can say is they’re futures on stake….a steep one that is. They don’t know how to make their own decisions…..following their friends….don’t know alternatives to their decision….just happily accepted their given courses like a rotten piece of meat…waiting to be decomposed.

Kepada sesiapa kawan2 yang dapat CGPA 3.0 keatas please lah….. korang jangan la terima jer course apa yang korang dapat kat UPU kalau course tu kira prospek dia tak bagus sangat. Cuba masuk IPTS, walaupun mahal sikit tapi korang ada PTPN rite?? Lagi kalau masuk Unisel which sometimes the fare is cheaper than most IPTA…..sesape yang dapat CGPA 3.0 in STPM and Matrics can get their first semester free of charge….and kalau dapat maintain 3.5 and above for each sem….duit PTPN terus masuk dalam account korang…amacam? Dapat Dean list and then maintain sampai dapat Vice Chancellor Honor Rolls pastu boleh sambung PhD level (with first sem F.O.C….cam biasa). Ini tak, semua nak jadi guru jer….yang apply course critical kena lelong….pastu tak mau blajar dah @ ambik course yang bodo kiranya……aku ANTI betul orang yang camni. Tak reti nak bina masa depan….like a rotten meat..slowly rotting on asphalt road…unless it dissipates into a soil…then it can fertilize the land.

D.F.J signing out……..<><><><><>

About Dark Fent

............( The lines itself is enough right, no one bothers to know anyway) That is an enigma......

Posted on July 25, 2011, in Something to talk about.... Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Sal xde orang comment bro??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: