Life 102: Apa itu troll??

Wokehh….satu lagi blog posting yang konfem orang takkan baca punyer, and if u did…tahniah! Kau dah mengeluarkan diri kau dari kepompong ‘kesenggamaan’ engkau. Ramai budak2 la ni baru umur belasan taun da blagak konon matured and know-it-all. Plz larh, orang 2a pun wlaupun dah more age and wait die sesehalf diorang tu masih kulup di akalnya….inikan lagik snobbish brat (aku translate kat google hingus jdik spitting lar plak😄 baek aku pkai ayat biasak). Pada yg dah tau wutz trollz mean silahkan skip and run/read-a-bit then skip/read-a-bit then comment/skip and comment/skip/jumping skip rope….watevuh…klau korungx komen stail bloody hell pun apa ku kesah…blog ma…aiyaa itu koment poleh delete ma….lol…

Ini version kamus wiki, aku tiru dan lekat jer…:

In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory[citation needed], extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room, or blog, with the primary intent of provoking readers into an emotional response[2] or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.[3] The noun troll may refer to the provocative message itself, as in: “That was an excellent troll you posted”. While the word troll and its associated verb trolling are associated with Internet discourse, media attention in recent years has made such labels subjective, with trolling describing intentionally provocative actions outside of an online context. For example, mass media uses troll to describe “a person who defaces Internet tribute sites with the aim of causing grief to families

Apa senggama, nowadays trolling is juz 4 fun and x bmaksud dalam apa2 keadaan sekali pun nak mengflamekan orang…trollz can go from varieties of pictures to scams and also…(u guess it)…fake news…(trolling la 2)

But muka ia, trolling is just for jenaka ya kno these days….and what merenjatkan aku ialah budak2 baru puberb nih kdang2 x paham apa 2 troll..diorang ingat…wait…kartun troll dah xda la ni…patung2 baby troll zaman aku kecik2 dulu pun dah xder jual lagi (dalam toy story ada lar…juz a cameo)….you see…trolling nie macam kau trolling lar (memancing)…itz juz for fun and anything can be a troll walaupun ia bukan bermaksud cam gitu…i.e ‘mameshiba’, diorang x pnah nak bwat troll but publics recognised it as a genius troll…kalau nak web feymes meleis pnya yg pling best of coz is harianmetroll,  of Obefiend Blogserius. ‘Aku kaciwa gila + ketawa macam anjing kena sawan (babi and anjing not considered a dirty word in Sabah as well as Pantat which here we refer to our ass- bkan keldai tapi punggung…) = aku harus buat blog post pasal mende nih…kalau ada orang nak baca’ bila aku baca troll encik Obe Wan Ken-obe pasal adinda evans and amir raja lawak. 70% meleis yg bru puberb sriusly butthurt and annoyed of that post…ini tak termasuk golongan meleis yang bodoh out there…(wherever they are…)….so len kali sebelum korunx bca apa2 blog atau anything on da net ‘konfem’ kan dulu perkara tersebut bukan troll atau jin atau penanggal or…oopps..terlebey plak….merapu jer aku ni..sorry ek..stail penulisan aku ni stail separa monolog dalaman and separa off-the-track and somewhat cryptid…(btul ke cryptid 2??). Neway…lpas ni akan ku buat posting utk phishing scam plak…kalau ada orang baca lar…Dark.F…singing out…ooopss…signing out…

About Dark Fent

............( The lines itself is enough right, no one bothers to know anyway) That is an enigma......

Posted on June 27, 2011, in Life's Optimization and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: